مهمترین مطالب
صفحه اصلی / مقالات / ادویه جات
ادویه

ادویه جات

مصرف زیاد ادویه جات یا انواع تقلبی آن می تواندسلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد.

ادویه جات

این روزها در بازار ادویه ، انواع تقلبی آن همچنان یافت می شود . بنابراین آگاهی از وجود این مواد می تواند مفید باشد .

ادویه ها به عنوان طعم دهنده های غذا ، همچنان مشمول برداشت ها و باورهای غلط تعدادی از خریداران هستند .

به گفته آگاهان بازار ، هر ماده عطری با منشاء گیاهی ادویه محسوب می شود .

بنابراین پوست درخت دارچین ، میوه (فلفل) ، برگ (نعناو ریحان) ، ریشه (زنجبیل) ،

گل زعفران و گلپر یا دانه(جوز هندی و خردل) به صورت خرد و پودر شده می تواند مشمول عنوان ادویه جات

و چاشنی محسوب شود ، اما نکته مهم این است که دارا بودن عطر و شکل مواد یاد شده ، نمی تواند متضمن اصالت و سلامت آنها باشد .

۱-سماق تقلبی :

برای نمونه همان طور که یاد شد در حال حاضر سماق های تقلبی در بازار یافت می شوند که به لحاظ شکل و ظاهر تفاوتی بانمونه های اصل ندارند.

متقلب ها  ، تفاله های غوره و زرشک را با گل اخدی و آب شاه توت مخلوط کرده و به عنوان سماق به دست مشتری می دهد .

۲-پودر فلفل تقلبی :

برای تقلب در تهیه فلفل نیز از موادی مانند پودر پوست گردو و فندق  ، آرد نخودچی ،

پودر هسته خرما ، (تفاله) زیتون ، و مواد مشابه به عنوان پایه استفاده کرده و برای ایجاد تندی

و رنگ و مزه ، آن را با پودر فلفل فرنگی یا خردل سیاه مخلوط می کنند.

ادویه جات

۳-پودر خردل تقلبی:

پودر خردل اصل نیز از نرم  کردن دانه خردل سیاه یا سفید یا مخلوطی از هر دو به دست می آید.

گاهی آن را با آب غوره یا سرکه مخلوط کرده و خردل خمیری به دست می آید .

با وجود این خردل تقلبی از نشاسته آرد غلات به دست می آید .

برای ایجاد رنگ مورد نظر مقداری پودر زردچوبه به آن اضافه می شود .

بنابراین خرید محصولات بسته بندی معتبر توصیه می شود .

درباره‌ admin

این مطلب را نیز بخوانید

دمنوش نعنا

دمنوش نعنا و فواید آن دمنوش نعنا با طبع گرم و خشک در درمان بیماری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *